Despre noi

Prezentarea

Instituției Școlare

Grădinița cu Program Prelungit ,,Trenulețul Veseliei” din Bistrița s-a deschis în anul 1975 , cunoscută fiind ca Grădinița cu Program Prelungit Nr. 14.

În anul 2009 i-a fost schimbată denumirea în Grădinița cu Program Prelungit ,,Trenulețul Veseliei”, denumire cu care suntem cunoscuți și în prezent.

Am creat un mediu în care potențialul copiilor poate fi amplificat, în care dezvoltarea este sănătoasă, naturală, în armonie cu unicitatea fiecărui copil.

Dir. Prof. Boca Ana-Maria
Misiunea noastră

La Grădinița "Trenulețul Veseliei" suntem alături de copiii dumneavoastră în fiecare etapă a călătoriei lor educaționale. Suntem acolo când pas cu pas își descoperă lumea poveștilor, când explorează tainele cifrelor, și când fac primele lor prietenii. Alături de copii, creeăm un univers unic în care învățăm despre valorile fundamentale ale vieții: prietenie, toleranță și respect. Ne angajăm să oferim o educație calitativă și să încurajăm dezvoltarea armonioasă a fiecărui copil, ajutându-i să-și construiască un viitor plin de reușite și fericire.

Viziunea noastră

Viziunea noastră la Grădinița "Trenulețul Veseliei" este de a integra grădinița în peisajul educațional european, promovând conștientizarea calității, echității și eficienței în educație. Atât personalul nostru, cât și părinții și beneficiarii implicați, înțeleg importanța unei educații de înaltă calitate. Ne propunem să fim un exemplu de excelență în educația timpurie, contribuind la pregătirea copiilor pentru succesul într-o lume în continuă schimbare. Prin aceasta, ne dorim să aducem o contribuție semnificativă la dezvoltarea lor și la creșterea lor ca cetățeni responsabili și încrezători în viitorul european.

icon-1.png

Despre noi

Grădinița cu program prelungit
„Trenulețul Veseliei” Bistrița este locul unde ne dedicăm cu iubire educației și dezvoltării individuale a copiilor dumneavoastră.
icon-2.png

Adresa

Strada Rodnei Nr. 3Loc. BistrițaJud. Bistrița-Năsăud Google maps
icon-3.png

Contact

Director: Prof. Boca Ana-MariaTelefon / Fax: 0263 239 486 Email: trenuletulveselieibn@yahoo.com

Copyright © 2023. Trenuletul Veseliei Bistrita. Toate drepturile rezervate. Politica cookies. Politica de Confidențialitate.